OTP Bank Bozsik-program: átadták a hónap játékosa és edzője címet

2014. április. 28., 15:00   |    

OTP Bank Bozsik-program: átadták a hónap játékosa és edzője címet

Az MLSZ először választotta ki a körzeti szervezők ajánlásai alapján a hónap játékosát, valamint edzőjét az OTP Bank Bozsik-program keretein belül.

Szántai-Kis Ádám lett február hónap játékosa, ezáltal nevelőedzője, Gál Lajos a hónap edzője. Március hónapban egy lány labdarúgó, Pára Hanna bizonyult a legjobbnak, edzője Józsa Csaba pedig a hónap legjobb bozsikos edzője címet szerezte meg. Március hónap játékosa: Pára Hanna|

- A Bozsik-programban minden focizni vágyó gyermeknek lehetőséget szeretnék adni. Nagy öröm számunkra, hogy jelenleg összesen: 13.120 lány és 54.316 fiú, ebből 15.437 óvodás gyerek focizik az OTP Bank Bozsik-program keretein belül. Mindenki a saját óvodájából, iskolájából kapcsolódhat a programba, így a gyerekeknek lehetőségük van a saját baráti társaságukban futballozni - mondta az mlsz.hu-nak Majoros Attila, az OTP Bank Bozsik Intézményi program igazgatója.

A program 2014 februárjában indította el hivatalos Facebook-oldalát, melynek fő feladata a Bozsik-tornákról való beszámolók publikálása, de ezen kívül számos érdekes dolgot találhat rajta az érdeklődő, hiszen heti rendszerességű történelmi anyagok, valamint nyereményjátékok várják az érdeklődőket, ahol természetesen számos értékes ajándékkal gazdagodhatnak a játékban résztvevő focirajongók.

- Úgy gondolom, hogy újonnan indult Facebook-oldalunk nagy segítség ahhoz, hogy egyre szélesebb körben elterjedjen programunk. Ezért nagyon fontosnak tartom – elsősorban megyei koordinátoroktól, körzeti szervezőktől, de akár szülőktől is -, hogy küldjék a gyermekekkel kapcsolatos híreiket, képeiket a bozsik@mlsz.hu email címre. Szívesen várunk minden olyan beszámolót, amely a gyermekek fejlődésével kapcsolatos - tette hozzá Majoros Attila.


A hírkategória további hírei

Bozsik Program fejlesztések
Jó példa a Bozsik-program Európában
Bozsik Program fejlesztések
Bozsik tanévnyitó – élményfutball kicsiknek és nagyoknak
Bozsik Program fejlesztések
Szombaton Bozsik Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztivál
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop