BL-győztes labdarúgóval fociztak a gyerekek a Grassroots Fesztiválon

2019. május. 18., 13:55   |    

BL-győztes labdarúgóval fociztak a gyerekek a Grassroots Fesztiválon

Josephine Henning mellett a Fradi-legenda Lipcsei Péterrel is találkozhattak a fiatal focisták a soroksári programon.

Az FTC régió soroksári Bozsik-központjának idei utolsó Grassroots Fesztiválján különleges vendéget köszönthettek az U7-es és az U9-es kis labdarúgók: Josephine Henning, korábbi német válogatott Európa- és olimpiai bajnok, illetve háromszoros BL-győztes labdarúgó Soroksár mezt húzott és focizni is beállt a gyerekekkel.

A Saarbrücken, a Postdam, Wolfsburg, a PSG, az Arsenal és a Lyon egykori védője karrierje alatt most először viselt sárga mezt – a gyerekkel egyformát, akik nagy örömmel köszöntötték a híres csapattagot.

Az U7-es korosztályból 56, míg az U9-esből 111 gyerek vett részt a fesztiválon, köztük három lány is, akik egy-egy labdát is kaptak Josephine Henning aláírásával – ezzel mutatva nekik, hogy a lányoknak is helyük van a focipályán.

A lebonyolításban sokat segítettek a Soroksár U15-ös játékosai is. Valamint Lipcsei Péter, a Fradi legendája, a Soroksár felnőtt csapatának vezetőedzője is köszöntötte a fiatal sportolókat, akik az UEFA és az MLSZ jóvoltából a női Bajnokok Ligájához kapcsolódó ajándékokat is kaptak.

Mondhatom, sikeres fesztiválunk volt, hiszen a célunkat, hogy a gyerekek élvezzék a játékot és önfeledten futballozzanak, elértük – nyilatkozta az FTC régió koordinátora, Solymos Krisztina.


A hírkategória további hírei

Bozsik Program fejlesztések
Jó példa a Bozsik-program Európában
Bozsik Program fejlesztések
Bozsik tanévnyitó – élményfutball kicsiknek és nagyoknak
Bozsik Program fejlesztések
Szombaton Bozsik Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztivál
Bozsik Program fejlesztések
Bozsik-program: Szeressék a focit a gyerekek
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop