OTP Bank Bozsik-program: elkezdődtek a tavaszi tornák

2019. március. 11., 15:02   |    

OTP Bank Bozsik-program: elkezdődtek a tavaszi tornák

Több mint 114 ezer gyermek számára folytatódnak az OTP Bank Bozsik-program intézményi programjának körzeti tornái.

Az OTP Bank Bozsik-program 2018/2019-es tanévében minden korábbinál több fiatal futballozik az ország különböző régióiban. Az intézményi programban 239 körzetben 3131 intézmény 114 124 regisztrált gyermekének tartanak rendszeres foglalkozásokat iskolájukban, óvodájukban. Egy évben négy alkalommal vesznek rész körzeti tornákon a gyerekek, az idénybeli harmadik alkalmakat most, a tavasz beköszöntével rendezik meg szabadtéri helyszíneken.

A tornákon minden korosztályban meghatározott szakmai program szerint foglalkoztatják a gyermekeket, akiknél továbbra is a játék szeretetének erősítése, a felhőtlen szórakozás megteremtése a legfontosabb cél. Érdekesség, hogy az aktuális idénytől bevezették a sárga és a piros lapok mellé a zöld lapot, amit akkor érdemelhetnek ki a játékosok, ha a pályán a fair play szellemében jártak el egy-egy szituációban. A zöld lapokat is regisztrálják a szervezők, és a szövetség külön fair play-díjat ad át az idény végén a sportszerűségben élenjáró gyerekeknek.

Folytatódtak a küzdelmek a középiskolások számára kiírt bajnokságban, a Fair Play Cup-ban is, ahol már a megyei döntőknél járnak a csapatok. A sorozat május 25-én, Telkiben ér majd véget, az OTP Bank Bozsik-program tanévzáró fesztiválon, ahol a régiós döntők legjobbjai mérik össze a tudásukat.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop