Szombaton Telkiben nyitják a tanévet a bozsikos lányok és fiúk

2018. szeptember. 21., 09:16   |    

Szombaton Telkiben nyitják a tanévet a bozsikos lányok és fiúk

A Magyar Labdarúgó Szövetség szombaton rendezi a 2018-2019-es tanév OTP Bank Bozsik-program és Fair Play Cup nyitó rendezvényét, amely egyben az UEFA Grassroots Hetének magyarországi hivatalos eseménye.

Immár évek óta hagyomány, hogy a tanév elején és végén összegyűlnek Telkiben az OTP Bank Bozsik-program (és az utóbbi időben a Fair Play Cup) meghívott résztvevői, és egész napos játékkal köszöntik vagy éppen búcsúztatják a tanévet. Idén szeptember 22-én rendezik meg a tanévnyitót, az egész napos rendezvényen a meghívott intézményi és egyesületi csapatokban 900 gyermeklabdarúgó vesz részt.

Az esemény idén is egybeesik az UEFA Grassroots Héttel, amelyet minden évben az amatőrfutball népszerűsítésére szervez meg az európai szövetség, az MLSZ pedig idén is csatlakozik a nemzetközi eseményhez.

A tanévnyitón az 5-6 éves óvodás, valamint az általános iskola 1-4. osztályos kisfiúk és kislányok Grassroots Fesztiválon vesznek részt, míg a nagyobbak tornarendszerben mérik össze tudásukat – a középiskolások az idén is megrendezésre kerülő Fair Play Cup kereteiben. A gyerekek találkozhatnak egykori és ma is aktív ismert labdarúgókkal, a megnyitón és a díjátadón részt vesz az MLSZ részéről két legendás futballista, Nyilasi Tibor és Dunai Antal is.

A mérkőzések mellett egyéb programok is várják az érdeklődőket: az OTP Bank fogászati szűrést biztosít a Tanévindítón résztvevő focistapalántáknak, az adidas pedig rúgáserősség-mérő állomást működtet majd a rendezvényen. Az egészséges életmód fontos része a testmozgáson kívül a táplálkozás is, ezért az idei Fesztiválon friss salátát ehet minden résztvevő, az Eisberg jóvoltából.

A tanévnyitó programja:

Mérkőzések kezdete: 09.30
Grassroots Fesztivál: 10.00 és 13.30
Megnyitó ünnepség: 12.15
Eredményhirdetés: 16.30


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop